Limon toxumunu qaynadıb içənlər problemlərini unudurlar

May 2, 2025 - 07:48
 0
Limon toxumunu qaynadıb içənlər problemlərini unudurlar
Limon toxumunu qaynadıb içənlər problemlərini unudurlar

Sağlamlıq faydalarına görə demək olar ki, hər kəs tərəfindən zövqlə istehlak edilən limon, toxumları ilə şəfa mənbəyinə çevrilir.

Doktorm.az xəbər verir ki, C vitamini ilə də zəngin olan bu kiçik toxumlar immunitet sistemini gücləndirməyə kömək edir. Xüsusilə qış aylarında qrip, soyuqdəymə kimi xəstəliklərə qarşı orqanizmin müqavimətini artırma qabiliyyəti ilə seçilir.

Eyni zamanda limon toxumları tərkibindəki təbii komponentlər sayəsində iltihab əleyhinə təsir göstərərək, oynaq ağrıları, revmatik xəstəliklər və əzələ ağrılarından əziyyət çəkənlər üçün şəfa mənbəyinə çevrilir.

Budur asan limon toxumu çayının resepti:

Bir havan içində 5-6 limon toxumunu yüngülcə əzin.

Bir stəkan suya əlavə edib qaynadın.

Qarışığı təxminən 10 dəqiqə qaynadıqdan sonra süzüb istehlak edin.

Onu şirinləşdirmək üçün bir çay qaşığı bal və ya bir neçə damcı limon suyu əlavə edə bilərsiniz./news24.az


Bu yazını dostlarınla paylaş

saytların hazırlanması Pin up casino giriş

Bu yazıya reaksiyanız ?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow